İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÇEKİRDEK PROJE YARIŞMASI SONUÇLANDI

İTÜ ve ARI Teknokent'in, İstanbul Kalkınma Ajansı ve Elginkan Vakfı gibi birçok değerli kurumun desteğiyle gerçekleştirdiği "ARI Çekirdek: İnovasyon Atölyesi" projesi kapsamında yapılan Çekirdek Yarışmasının finalı 7 Temmuz 2012 Cumartesi günü İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleştirilmiştir.

Yarışmayı, 500 girişimci arasından yapılan ön eleme sonrası proje hazırlamaya hak kazanan 15 finalist içerisinden bulut bilişim pazarına yönelik geliştirdiği "Imona Cloud" isimli proje ile Bahadır Ödevci kazankmıştır. Çok değerli akademisyenler, iş adamları, danışmanlar ve yatırımcılardan oluşan büyük jürinin değerlendirmesi sonucu 1.olmaya hak kazanan Ödevci, Elginkan Vakfı Teknoloji Ödülü olarak verilen 100.000 TL'lik büyük ödülün ve ARI Teknokentte 1 yıllık ücretsiz ofisin sahibi olmuştur.