2009 Yılı BÜ YDY

Elginkan Vakfı, Boğaziçi Üniversitesi tarafından düzenlenen ve 2008 yılında ilki yapılarak başarılı bir şekilde sonuçlanan Yeni Düşler Yenilikçi Düşünceler Yarışması’na 2009 yılında da ana destekçi olmuştur.

Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği (BÜMED), Boğaziçi Üniversitesi Vakfı (BÜVAK), Elginkan Vakfı ana sponsorluğunda üniversite öğrencilerinin yenilikçi ve yaratıcı düşünmeye teşvik edilmesi ve desteklenmesi amacıyla İstanbul’daki üniversitelerin öğrencilerine yönelik "Yeni Düşler Yenilikçi Düşünceler" proje yarışmasının bu yıl ikincisini düzenlemektedir.

Bu proje yarışmasının hedefi üniversite öğrencilerinde yenilikçi bakış açısı oluşturmak ve üniversite öğrencilerinin yenilikçi projelerini duyurabilecekleri ve hayata geçirebilecekleri bir ortam sağlamaktır.