Bulusma 2013

Elginkan Vakfı Okulları Günü-Buluşma programının ikincisi 28 Nisan 2013 günü İTÜ Ayazağa Yerleşkesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Vakfımızın yaptırmış olduğu okulların birbirini tanıması ve sıcak bir bağın kurulmasının yanında, Vakfın amaçlarının ve Topluluk kültürünün okullara tanıtılması amacıyla ilki 2012 yılında düzenlenen “Elginkan Vakfı Okulları Günü-BULUŞMA” nın ikincisi 28 Nisan 2013’te düzenlendi.

Bu sene ilk kez olarak Okullarımız yılın “EN” lerini bulmak üzere bir anket çalışması yaptılar. Anket sonuçlarına göre;

Yılın Gençlik Radyosu:  Virgin Radyo

Yılın Radyo Programcısı: Bay J

Yılın En iyi Eğitici Programı ve Sunucusu: Hayat Deyince ve Sunay Akın

En Başarılı Spor Yorumcusu ve Spor Programı: Rıdvan Dilmen ve % 100 Futbol

En Başarılı Talk Show Sunucusu – Beyazıt Öztürk seçildi.

Etkinlikte Bay J adıyla tanınan Jerfi Benveniste Yılın Gençlik Radyosu ve Yılın Radyo Programcısı ödüllerini aldı ve konuşmasında çocuk ve gençlerin özellikle kültür ve sanat alanındaki eğitimlerinin önemine değindi.

Öğrencilerimizin büyük özveri ve emek ile hazırladıkları gösteriler bizleri mutlu ettiği gibi umutlandırdı da… Çocuklarımız ve gençlerimiz çok az destekle yoğun ders yükleri içerisinde çok güzel gösteriler hazırlamışlardı. Gerek öğrencilerimize gerek öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.