2017 ODTÜ YFYİ

ODTÜ ve ODTÜ TEKNOKENT tarafından bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Yeni Fikirler Yeni İşler (YFYİ), Yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

Türkiye ve ABD’de gerçekleşen hızlandırma programına katılan 22 girişimci, 14 Ekim 2017 tarihinde gerçekleştirilen Final Töreninde sunumlarını yaparak, girişimlerini anlatmışlardır.

Elginkan Vakfı’nın 100.000 TL değerindeki Elginkan Vakfı Büyük Ödülü’nü, delindiği zaman kendini kapatarak yakıtın dışarı akmasını engelleyen bir kaplama projesi Buyan kazandı. YFYİ’nin düzenlediği halk oylamasına ise 6874 kişi katıldı ve Halk Oylaması Ödülü’nü restoranları daha verimli, uzun süre kazanç elde edebilen ve mutlu müşterilere sahip restoranlara dönüştürmeyi hedefleyen projesi ile Restearn kazandı.